Voorbeeld van luchtdrukpistool.
Volledig scherm
Voorbeeld van luchtdrukpistool. © kos

Celstraf voor man die luchtdrukpistool crisisopvangcentrum binnenbrengt

LEUVENEen 32-jarige man uit Leuven heeft vier maanden cel gekregen voor verboden wapenbezit en het dragen van vrij verkrijgbare wapens zonder wettige reden. De feiten speelden zich af in het crisisopvangcentrum van de stad.

 1. Kamperen in de Leuvense binnenstad? Dat kan volgende week op Kamping Vélo: “Een unieke ontmoetingsplek waar iedereen welkom is”
  Leuven

  Kamperen in de Leuvense binnenstad? Dat kan volgende week op Kamping Vélo: “Een unieke ontmoe­tings­plek waar iedereen welkom is”

  Wie eens op een unieke locatie wil kamperen kan volgende week afzakken naar de Velodroom in de Leuvense binnenstad: daar mogen kampeerders op Kamping Vélo gedurende een lang weekend hun tentje opzetten. De organisatie verzorgt maaltijden en activiteiten om er een sfeervol verblijf van te maken. “Onder andere een mobiele pizzaoven en een Open Dansvloer: een perfecte afsluiter van de zomervakantie!”
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.