Cafébaas Igor Van Driessche.
Volledig scherm
PREMIUM
Cafébaas Igor Van Driessche. © Vertommen

Cafébaas Leuvense Oude Markt over heropening horeca: “Een pint wordt bij mij duurder, maar de sterke drank laat ik waarschijnlijk zakken”

LEUVENDe horeca wordt vanaf 1 mei afgekoppeld van het beademingstoestel om stilletjes aan terug zelfstandig te ademen. Maar om te stellen dat het postcoronatijdperk in de horeca is aangebroken, dat wil niet iedereen gezegd hebben. “Dansen zal misschien ten vroegste in oktober kunnen. Hopelijk kan het EK Voetbal iets goedmaken”, zegt Igor Van Driessche van café ’t Archief.

 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"
  Play

  Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"

 2. Visarend is even in het land en plukt een snack mee voor onderweg
  Play
  Onze Natuur

  Visarend is even in het land en plukt een snack mee voor onderweg