Karim Benjelloun, cafébaas van de Plaza
Volledig scherm
PREMIUM
Karim Benjelloun, cafébaas van de Plaza © Joel Hoylaerts/Photo News

Cafébaas Karim tijdelijk aan de slag als ruitenwasser: “Zowel op mentaal, fysiek als financieel vlak moest er iets gebeuren”

LeuvenKarim Benjelloun, cafébaas van de Plaza op de Oude Markt in Leuven, loopt de muren op. Zoveel is duidelijk. Thuiszitten is niks voor hem. Een tijdje geleden kondigde de horeca-uitbater aan dat hij tijdelijk op zoek ging naar een nieuwe job. En wie zoekt, die vindt. Sinds kort kan je de Leuvense cafébaas inhuren om je ramen ultra proper te krijgen.

 1. Wijgmaal-speler Lennert De Keukeleere geen voorstander van heropstart: “Te laat om nog alles gespeeld te krijgen”
  Voetbal Tweede nationale B

  Wijg­maal-spe­ler Lennert De Keukeleere geen voorstan­der van heropstart: “Te laat om nog alles gespeeld te krijgen”

  Dat spelers in de amateurafdelingen naar de bal en het groene gras snakken, is een understatement. Uiteraard willen ze liefst zo snel mogelijk terug het veld op, maar de competitie hervatten is nog een andere zaak. “Ik zou het een foute keuze vinden en velen in mijn omgeving zijn dezelfde mening toegedaan”, laat de Wijgmaalse kapitein Lennert De Keukeleere weten.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown