Cirkus in Beweging komt met een digitale circusschool waar je naar hartenlust kan rondlopen en afscheid nemen van elk hoekje van het Broosgebouw
Volledig scherm
Cirkus in Beweging komt met een digitale circusschool waar je naar hartenlust kan rondlopen en afscheid nemen van elk hoekje van het Broosgebouw © CC - Circushumaniora Leuven

‘Bye Bye Broos’: ontdek de hele circusschool digitaal

LeuvenBinnenkort verlaat ‘Cirkus in Beweging’ het Broosgebouw in Leuven omwille van verbouwingen. Om toch een blijvende herinnering te hebben, komen enkele jongeren met ‘Bye Bye Broos’: een digitale circusschool waar je naar hartenlust kan rondlopen en afscheid nemen van elk hoekje van het Broosgebouw.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek