Ondanks de strenge maatregelen blijft Leuven een echte shoppingstad. In het hart van de stad moet je wel altijd een mondmasker dragen.
Volledig scherm
Ondanks de strenge maatregelen blijft Leuven een echte shoppingstad. In het hart van de stad moet je wel altijd een mondmasker dragen. © vertommen

Burgemeester Ridouani (sp.a) herhaalt oproep: “Shop lokaal en kies voor Leuvense horecazaken”

Burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) en schepen van Handel Johan Geleyns roepen nogmaals op om lokaal te shoppen en om te kiezen voor Leuvense horecazaken. “De besmettingscijfers zijn nog laag in Leuven en dat danken we aan alle inwoners en bezoekers die de maatregelen zeer goed opvolgen”, klinkt het.

3 reacties

 • Gunter Sempels

  5 maanden geleden
  Tja de regering heeft het online shoppen gepromoot, niets zo makkelijk dan online te bestellen. Geen mondmasker, geen peperdure parking betalen, geen onvriendelijke verkopers. Als ik al ga shoppen, dan liever hasselt. Ben zelf van leuven maar hasselt is veel aangenamer winkelen
 • Dennis Andersen

  5 maanden geleden
  Allemaal goed en wel, maar we zijn niet welkom in Leuven. Ze maken het zelf de klanten zo moeilijk dat men niet eens meer wil gaan! Het groot aantal sluitingen hebben ze daar vooral aan het stadsbestuur te danken.
 • Dominique Hermys

  5 maanden geleden
  Ze mogen me gratis komen halen en terug brengen om te gaan shoppen. Kadaster is al duur genoeg in Leuven.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama