Inhuldiging nieuwe grasmat OHL, met burgemeester Mohamed Ridouani die samen met Coach Marc Brys en CEO Peter Willems.
Volledig scherm
PREMIUM
Inhuldiging nieuwe grasmat OHL, met burgemeester Mohamed Ridouani die samen met Coach Marc Brys en CEO Peter Willems. © Vertommen

Burgemeester Ridouani huldigt splinternieuwe grasmat van OH Leuven in: “Dit veld kan de vergelijking doorstaan met de velden in de Premier League”

LeuvenOH Leuven zal zaterdagmiddag het nieuwe seizoen tegen Zulte-Waregem aftrappen op een gloednieuwe grasmat. Burgemeester Mohamed Ridouani huldigde donderdagmorgen het nieuwe veld in en benadrukte het belang van OHL voor de stad Leuven. “We willen de club uitbouwen op een duurzame manier en daar hoort gewoon een perfect veld bij”, zegt Peter Willems, CEO van OH Leuven. 

  1. TERRASTIP. Berlijnse cool in hartje Leuven bij Stelplaza: “Nee, de muziek mag niet stiller”
    PREMIUM
    Leuven

    TERRASTIP. Berlijnse cool in hartje Leuven bij Stelplaza: “Nee, de muziek mag niet stiller”

    De Diestsepoort herbergt een geheim. Wie de moeite doet rondslingerende skateplanken te ontwijken op het kasseiweggetje achter de busstalplaats, vindt het verborgen pareltje Stelplaza. Met een Jungle Joy van de tap, een ovenverse pizzapunt in de hand en de reggaeset van dj Creativ Dubs op de achtergrond is het Berlijngevoel onder de zonnegele parasols springlevend. “Het is wat zoeken, maar zo hebben we het graag.”