Burgemeester Mohamed Ridouani is geen voorstander van een algemeen sluitingsuur en wil de puntjes op de i zetten nadat in sommige media een andere indruk werd gewekt.
Volledig scherm
Burgemeester Mohamed Ridouani is geen voorstander van een algemeen sluitingsuur en wil de puntjes op de i zetten nadat in sommige media een andere indruk werd gewekt. © vertommen

Burgemeester Ridouani geen voorstander van algemeen sluitingsuur voor cafés

Burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) is niet te vinden voor een algemeen sluitingsuur voor cafés in Leuven. Ridouani ziet een sluitingsuur enkel als laatste maatregel als horecazaken zich niet houden aan de regels. “Het openbaar domein zou wel vrij moeten zijn van mensen die ’s ochtends om 7 uur nog aan het drinken zijn aan de cafés”, klinkt het.

 1. Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven wordt een moderne polikliniek: “Het ziekenhuis barst momenteel letterlijk uit de voegen”
  PREMIUM
  Leuven

  Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven wordt een moderne polikli­niek: “Het ziekenhuis barst momenteel letterlijk uit de voegen”

  Regionaal ziekenhuis Heilig Hart in Leuven gaat verbouwen en moet tegen midden 2023 een modern ziekenhuis worden in het hart van de stad. De oude gebouwen verdwijnen en worden vervangen door nieuwe infrastructuur om de patiënten nog beter zorg te kunnen bieden. “In de nieuwe polikliniek zullen medische consultaties en kleine behandelingen of ingrepen plaatsvinden”, zegt algemeen directeur Katrien Van Gerven.
 1. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt