Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Bromfietser vlucht voor politie

LeuvenEen 22-jarige bestuurder van een opgedreven motorfiets klasse A mag zich aan een fikse boete verwachten, nadat hij er zaterdag vandoor wilde gaan toen een patrouille hem aan de kant wilde zetten voor een controle. 

 1. Simon Peeters en Haasrode Leuven klaar voor eerste thuismatch in Champion Play-Off: “Extra gemotiveerd om volleybal van de bovenste plank te brengen”
  lotto volley league

  Simon Peeters en Haasrode Leuven klaar voor eerste thuismatch in Champion Play-Off: “Extra gemoti­veerd om volleybal van de bovenste plank te brengen”

  Haasrode Leuven wist nog niet te winnen in de Champion Play-Off. Tweemaal ging het op verplaatsing (3-2 tegen Maaseik en 3-1 tegen Gent) onderuit. Het hoopt zondag in eigen huis - voor de gelegenheid in de Sportoase - een einde te maken aan die reeks. Daarvoor moet het wel voorbij Menen, iets wat dit seizoen nog niet lukte.
 2. EcoWerf start met de productie van biogas in nieuwe vergistingsinstallatie : “Goed voor warmte van 500 en elektriciteit voor 3.000 gezinnen”
  PREMIUM

  EcoWerf start met de productie van biogas in nieuwe vergis­tings­in­stal­la­tie : “Goed voor warmte van 500 en elektrici­teit voor 3.000 gezinnen”

  EcoWerf opende officieel haar nieuwe vergistingsinstallatie. Naast het jaarlijks produceren van 20.000 ton waardevolle compost uit gft-afval, start EcoWerf met de productie van biogas uit datzelfde gft-afval. Daarvoor bouwde EcoWerf samen met DRANCO, een bedrijf dat wereldwijd anaerobe vergisters opzet, deze vergistingsinstallatie. Per jaar kan EcoWerf 12.000 MWh groene warmte produceren en wordt er jaarlijks 11.000 groene MWh elektriciteit opgewekt.
  Leuven
 3. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.