Illustratie Brandweer.
Volledig scherm
Illustratie Brandweer. © Vertommen

Bromfietser valt door oliespoor op Heidebergstraat

 1. Lemmensinstituut schakelt naar code zwart en gaat op slot: “Opmars van het virus overtreft helaas alle verwachtingen”
  Leuven

  Lemmensin­sti­tuut schakelt naar code zwart en gaat op slot: “Opmars van het virus overtreft helaas alle verwachtin­gen”

  Amper 10 dagen geleden nog naar code oranje en nu naar code ‘zwart’. Alle onderwijs gaat in het Lemmensinstituut tot en met 11 november online, zonder uitzondering. De eerste week van november stonden nog praktijklessen gepland in code rood, maar de oproep om drastisch in te grijpen tegen het coronavirus trekt een streep door die plannen van het kunsthumaniora.
 2. Drukkerij J. Reekmans sluit winkel na 75 jaar: “Ik blijf verder werken, maar niet meer in Leuven”
  PREMIUM
  Leuven

  Drukkerij J. Reekmans sluit winkel na 75 jaar: “Ik blijf verder werken, maar niet meer in Leuven”

  Na de recentelijke aankondiging van Atelier Van Eyck verliest de Tiensestraat opnieuw een monument. De winkel van Drukkerij J. Reekmans in de Tiensestraat sluit op 1 december. Eigenaar Dirk Reekmans heeft meerdere redenen voor die beslissing. “De belangrijkste reden is dat ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt”, klinkt het. “Maar ik blijf wel werken vanuit Pellenberg waar ik woon om de KMO-klanten verder te bedienen.”
 3. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery