De Brit Connor Davidson
Volledig scherm
De Brit Connor Davidson © Connor Davidson

Britse superfan laat logo Stella Artois op achterhoofd tatoeëren

LeuvenWaar het hart vol van is... laat je een tatoeage van zetten op je achterhoofd. Dat moet tenminste de Brit uit Leicester Connor Davidson (27) gedacht hebben. De tattoo-artiest in opleiding liet het logo van zijn favoriete bier op zijn achterhoofd vereeuwigen na een weddenschap. Prompt ging een video van het resultaat op TikTok viraal met meer dan 2 miljoen views op een week tijd.

15 reacties

 • Patrick Weyers

  1 maand geleden
  Die gast heeft duidelijk weinig of slechte smaak. Geef mij maar een goede Rochefort ;-).
 • Nicholas Rombaut

  1 maand geleden
  Wat heeft dat met wife beater te maken?🤔
 • Kevin Cunningham

  1 maand geleden
  In het VK Stella wordt gepromoot als "sterk Belgische bier" HaHaHa !
 • Alex Jonckers

  1 maand geleden
  De wonderen zijn de wereld nog niet uit,hopelijk krijgt hij daar geen spijt van .hoeveel zou die krijgen van Stella Artois om te promoten?
 • Johan Vandevoort

  1 maand geleden
  Zolang men plezier heeft in het leven en niemand kwaad berokkend is het goed om te leven op deze aardbol !
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Gemeenteraadscommissies kunnen niet langer uitgesteld bekeken worden in Leuven: “Vreemd dat deze beslissing niet werd gecommuniceerd aan de burger”
  Leuven

  Gemeente­raads­com­mis­sies kunnen niet langer uitgesteld bekeken worden in Leuven: “Vreemd dat deze beslissing niet werd gecommuni­ceerd aan de burger”

  De opnames van de Leuvense gemeenteraadscommissies zijn niet langer digitaal beschikbaar in uitgesteld ‘relais’ zoals dat wel eens wordt omschreven. Oppositiepartij N-VA is kritisch over die beslissing: “Inspraak en participatie beginnen met toegankelijke informatie en debatten. Voer de uitgestelde opnames weer in”, zegt fractieleider Zeger Debyser.