Kevin Vanderauwera lanceert na de zomer een nieuw concept.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Vanderauwera lanceert na de zomer een nieuw concept. © Vertommen

Brasserie L’Etoile d’Or slaat nieuwe weg in na de zomer: “Het is tijd voor een nieuw concept met bier en friet als hoofdingrediënten”

LeuvenBrasserie L’Etoile d’Or aan de Tiensevest in Leuven is al vele jaren een vaste waarde in de Leuvense horeca. De zaak van Kevin Vanderauwera -die ook voorzitter is van Horeca Leuven- kan rekenen op een trouw publiek maar de coronaperiode heeft een deur geopend naar een nieuw mooi hoofdstuk. “Ik ging zoals zovelen nadenken over de toekomst en ik kwam terecht bij een nieuw concept: Frietcafé L’Etoile d’Or”, vertelt uitbater Kevin Vanderauwera.

0 reacties

  1. Café Plaza zamelt dit weekend geld en kledij in voor Oekraïne: “Sokken en ondergoed, want dat gooien mensen niet in de containers”
    Leuven

    Café Plaza zamelt dit weekend geld en kledij in voor Oekraïne: “Sokken en ondergoed, want dat gooien mensen niet in de containers”

    De oorlog in Oekraïne raakt ons allemaal maar stilaan raken we ook gewend aan de ellende die de Russische inval met zich meebrengt. Om de hele kwestie -en vooral de nood aan hulp voor de lokale bevolking- niet te laten ondersneeuwen, organiseert café Plaza op de Oude Markt dit weekend Plaza4Ukraine. “Ik schenk de winst weg want we moeten de mensen in Oekraïne blijven helpen”, aldus cafébaas Karim Benjelloun.