Ter Illustratie, veiligheidsrichtlijnen aan een containerpark. Het is voorlopig onduidelijk of de inbreker deze had gelezen aan het containerpark in Leuven.
Volledig scherm
Ter Illustratie, veiligheidsrichtlijnen aan een containerpark. Het is voorlopig onduidelijk of de inbreker deze had gelezen aan het containerpark in Leuven. © Pieterjan Neirynck

Brandweer bevrijdt inbreker na 8 uur uit container in containerpark: “Hij zag er niet zo gezond meer uit na een nacht op zijn hoofd”

De Leuvense brandweer heeft deze ochtend een 40-jarige Leuvenaar moeten bevrijden uit het containerpark van Ecowerf aan de Grauwmeer in Leuven. De inbreker was in de container gesukkeld, met zijn hoofd eerst. Een voorbijganger zag ‘s ochtends de benen van de inbreker bovenaan uit een container van Recupel steken en verwittigde de brandweer.

 1. Jo ‘met de banjo' De Clerq speelt op zijn 74ste nog (wandel)voetbal: “Ik kan het iedereen aanraden, maar ik verzeker u: het gaat er ook bij ons nog píttig aan toe”
  PREMIUM
  Leuven/Herent

  Jo ‘met de banjo' De Clerq speelt op zijn 74ste nog (wandel)voetbal: “Ik kan het iedereen aanraden, maar ik verzeker u: het gaat er ook bij ons nog píttig aan toe”

  Voetbal Vlaanderen investeert de komende vier jaar liefst 60 miljoen euro om letterlijk iedereen aan het voetballen te krijgen. Opvallend gegeven: de federatie mikt ook op oudere mensen en dat is volgens wandelvoetballer Jo ‘met de Banjo’ De Clercq - actief bij de OHL Old Stars - geen moment te vroeg. “Ik ben 74 jaar jong en ik ben het levende bewijs dat wandelvoetbal een meerwaarde is voor je sportieve en sociale leven”, aldus de Herentenaar.
 2. Indringers maken op twee plekken buit in het Provinciedomein
  LEUVEN

  Indringers maken op twee plekken buit in het Provincie­do­mein

  In het Provinciedomein in Kessel-Lo is in de nacht van zondag op maandag ingebroken op twee verschillende plaatsen. Een afgesloten container in de buurt van het zwembad werd opengebroken. Uit deze container werd een waterpomp gestolen. Ook het rolluik van de kiosk aan het zwembad werd geforceerd. Uit het verkooppunt werd een aanzienlijke hoeveelheid snoep ontvreemd. De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in.
 1. Nood aan ‘me-time’, maar wil je je kids tegelijk een leuke namiddag bezorgen? Villa Popcorn pakt uit met ‘Drop & Shop’
  Leuven

  Nood aan ‘me-ti­me’, maar wil je je kids tegelijk een leuke namiddag bezorgen? Villa Popcorn pakt uit met ‘Drop & Shop’

  In januari startten Caroline Selderslag (43) en Britt Van Hullebusch (41) uit Leuven hun nieuwe webshop: Villa Popcorn. Het was meteen een schot in de roos en de fysieke winkel heeft niet lang op zich laten wachten. Je vindt er een uitgebreide keuze aan feest- en knutselpakketten én een concept waar zowel de mama’s en papa’s als hun kleine spruit vrolijk van worden.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm