Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Vertommen

Brandje in wassalon snel geblust

 1. Parklife Werchter blikt tevreden terug op coronaveilige editie met 63.000 bezoekers: “Maar volgend jaar weer de grote festivals”
  Rotselaar

  Parklife Werchter blikt tevreden terug op coronavei­li­ge editie met 63.000 bezoekers: “Maar volgend jaar weer de grote festivals”

  Parklife Werchter, de coronaveilige editie van Rock Werchter, was een succes. 63.000 betalende bezoekers genoten gedurende de maand juli, in bubbels van vier, van de beste Belgische en Nederlandse artiesten. De organisatie blikt tevreden terug, maar voor herhaling is het echter niet vatbaar. “Werchter is de thuis van grote festivals en volgend jaar doen we het weer zoals het hoort”, klinkt het.
 2. Jesse Carmans (TC Lovanium) weet nu ook bij de heren 3 wat winnen is: “Die regenval kwam me goed uit”
  Tennis

  Jesse Carmans (TC Lovanium) weet nu ook bij de heren 3 wat winnen is: “Die regenval kwam me goed uit”

  Jesse Carmans (65 punten) moet nog altijd 17 jaar worden, maar toch is hij al enkele seizoenen vaste klant in de eindfase van de Vlaams-Brabantse criteriumtoernooien. Daar waar hij twee jaar terug het mooie weer maakte bij de heren 5 en vorig seizoen in de vierde reeks, doet hij nu bij de heren 3 mee voor de zege. In TC Sollenbeemd Halle was het dit weekend een eerste keer prijs.