Het Rector De Somerplein in Leuven
Volledig scherm
Het Rector De Somerplein in Leuven © Vertommen

Brandalarm zet bewoners flatgebouw op straat

LeuvenDe hulpdiensten rukten donderdagavond even na 21 uur uit voor een brandmelding afkomstig uit een flatgebouw op het Rector De Somerplein. Na het afgaan van het brandalarm van het gebouw, haastten alle bewoners zich naar buiten.

 1. Dichten, fotograferen met je smartphone of je eigen strip verzinnen: zeven leuke workshops voor de winter in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Dichten, fotografe­ren met je smartphone of je eigen strip verzinnen: zeven leuke workshops voor de winter in Leuven en het Hageland

  Nieuwjaar ligt alweer een poosje achter ons en het normale leven is weer op gang gekomen. Hoog tijd dus om werk te maken van je goede voornemens. Misschien had jij wel het plan opgevat om in 2022 iets nieuw te leren, maar weet je nog niet wat. Wij zochten uit welke workshops er deze winter op het programma staan in de regio Leuven en het Hageland. Wat dacht je bijvoorbeeld van druiven snoeien in Oud-Heverlee, gedichten schrijven in Tienen of mandenvlechten in Keerbergen?
 1. Ondernemend Leuven betreurt gebrek aan communicatie over onderzoek naar minder baanvakken op ring: “Er worden meer problemen gecreëerd dan opgelost”
  Leuven
  1

  Onderne­mend Leuven betreurt gebrek aan communica­tie over onderzoek naar minder baanvakken op ring: “Er worden meer problemen gecreëerd dan opgelost”

  Naar aanleiding van het onderzoek naar een rijvak minder op de Leuvense ring kropen de vertegenwoordigers van ondernemend Leuven in hun pen. Voor het eerst bundelen Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, Unizo Leuven, Liefst Leuven en Confederatie Bouw Leuven hun krachten. In een open brief pleiten betreuren ze ook vooral het gebrek aan communicatie.