De spreuken op de ramen geven mensen hoop en kracht in deze moeilijke coronatijd.
Volledig scherm
De spreuken op de ramen geven mensen hoop en kracht in deze moeilijke coronatijd. © Stad Leuven

'Boost je veerkracht’ tijdens de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid: “Pareltjes op de ramen zorgen voor sensibilisering”

Vandaag begint in Vlaanderen de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid en wordt er ingezet op het belang van veerkracht. Leuven neemt hier voor de tweede keer aan deel. Van 1 tot 10 oktober organiseren Leuvense organisaties een gevarieerd aanbod van 24 activiteiten in alle Leuvense buurten om je veerkracht een boost te geven.

0 reacties

 1. N-VA hekelt huidige toestand van park Philipssite: “van de beloofde tijdelijke herinrichting is er nog niets in huis gekomen”
  Leuven

  N-VA hekelt huidige toestand van park Philipssi­te: “van de beloofde tijdelijke herinrich­ting is er nog niets in huis gekomen”

  Once in a lifetime: weinig Leuvenaars zullen het wereldkampioenschap wielrennen vergeten zijn, dat de stad vorig jaar aandeed. De aankomst werd voorzien ter hoogte van de Philipssite. Reden genoeg voor het stadsbestuur om de gelegenheid aan te grijpen om het park grondig te hertekenen. Een tijdelijke herinrichting werd oorspronkelijk voor het najaar van 2021 voorzien, de finale aanleg voor 2023. “Vandaag ligt het park er evenwel nog steeds troosteloos bij en is er van de beloofde tijdelijke herinrichting nog niets in huis gekomen”, hekelen gemeenteraadsleden Pieterjan Vangerven (N-VA) en Anja Verbeeck (N-VA).
 2. Vier jaar cel voor vrouw die liefde van haar leven letterlijk uit de weg wilde ruimen: “Ze heeft haar auto als wapen gebruikt”
  PREMIUM
  LEUVEN/WESTERLO

  Vier jaar cel voor vrouw die liefde van haar leven letterlijk uit de weg wilde ruimen: “Ze heeft haar auto als wapen gebruikt”

  Dat ze haar auto niet onder controle had en haar ex totaal niets wilde aandoen, die versie heeft de rechtbank niet gevolgd in het geval van Halima S. De 25-jarige vrouw uit Westerlo schepte twee jaar geleden ’s nachts in Kessel-Lo de liefde van haar leven op de motorkap van haar auto na liefdesperikelen. Die poging doodslag kost haar nu vier jaar cel.