Tiffany Bideloo (BLÙM) en Sabine Coppens (ROOI) bundelen hun krachten aan de Leuvense Vaartkom.
Volledig scherm
PREMIUM
Tiffany Bideloo (BLÙM) en Sabine Coppens (ROOI) bundelen hun krachten aan de Leuvense Vaartkom. © Vertommen

BLÙM x ROOI: pop-up time aan de Vaartkom met twee Leuvense onderneemsters

LeuvenTwee Leuvense onderneemsters slaan de handen in elkaar en openen een pop-up in uniek expopand aan de Leuvense Vaartkom: BLÙM x ROOI in de Oude Dijlemolens. “Als ecoflorist/bloementeler en juwelenontwerpster delen we een uitgesproken liefde voor Leuven”, vertellen Tiffany Bideloo (BLÙM) en Sabine Coppens (ROOI). Je kan in de nieuwe pop-up ook terecht voor leuke en creatieve workshops.

0 reacties

  1. “Spaghetti zal je altijd kunnen krijgen, maar Bavet wordt meer dan dat”: nieuwe CEO Mike Thumas ziet het groots, in binnen én buitenland
    PREMIUM
    Bever

    “Spaghetti zal je altijd kunnen krijgen, maar Bavet wordt meer dan dat”: nieuwe CEO Mike Thumas ziet het groots, in binnen én buitenland

    ‘Het lekkerste spaghettirestaurant in jouw buurt’, zo omschrijft Bavet zichzelf op haar website. In nauwelijks zeven jaar tijd groeide de keten uit tot een ware hotspot voor spaghettiliefhebbers in het hele land. Na die zeven magische jaren geeft oprichter Peter Van Praet (34) de scepter van zijn spaghetti-imperium door aan Mike Thumas (50) uit Bever. Wij spraken met de nieuwe CEO, over Belgische bolognesesaus, dessertjes, en zijn toekomstplannen binnen en buiten ons land.