Juian Alaphilippe kwam samen met partner Marion Rousse lunchen bij 'Chez Yf' in Leuven en die keuze maakt duidelijk dat ze een lekker stukje vlees van topkwaliteit waarderen.
Volledig scherm
Juian Alaphilippe kwam samen met partner Marion Rousse lunchen bij 'Chez Yf' in Leuven en die keuze maakt duidelijk dat ze een lekker stukje vlees van topkwaliteit waarderen. © RV

Bistro Tribunal ‘Chez Yf’ kreeg vanmiddag een wereldkampioen op bezoek: “Julian Alaphilippe vertelde dat het een pittige finale gaat worden in Leuven”

LeuvenHet gebeurt lang niet elke dag en zelfs uiterst zelden, maar deze middag viel het bekende Leuvense restaurant Bistro Tribunal ‘Chez Yf’ de eer te beurt om een grote naam uit het wielrennen te ontvangen. Niemand minder dan regerend wereldkampioen Julian Alaphilippe kwam langs met zijn partner Marion Rousse.

0 reacties

  1. Inbraken in geparkeerde voertuigen op Kolonel Begaultlaan en Diestsevest
    Leuven

    Inbraken in geparkeer­de voertuigen op Kolonel Begault­laan en Diest­sevest

    Onbekenden hebben woensdagnacht ingebroken in twee geparkeerde voertuigen. Een eerste feit deed zich voor in de Kolonel Begaultlaan. Het raam aan de bestuurderszijde van een auto werd stukgeslagen. Het voertuig werd helemaal doorzocht. De daders gingen er onder meer vandoor met de portefeuille van de bestuurder. En ook op de Diestsevest werd een raam van een auto stukgeslagen. Daar verdwenen twee zonnebrillen en een aktetas uit de auto.