Jimmy Dewit schreef grotendeels de muziek voor Callboys en is blij dat die nu ook op vinyl te verkrijgen is in Bilbo Records in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Jimmy Dewit schreef grotendeels de muziek voor Callboys en is blij dat die nu ook op vinyl te verkrijgen is in Bilbo Records in Leuven. © Bilbo

Bilbo in Leuven voor één dag Dildo… soundtrack van Jimmy ‘DJ Bobby Ewing’ Dewit voor populaire Callboys nu ook op vinyl: “Een vette knipoog naar een stunt uit het eerste seizoen”

Leuven/Tielt-WingeBilbo Records in Leuven werd zaterdag eenmalig omgedoopt tot Dildo Records. Aanleiding was de release van de condoomkleurige vinylplaat met de muziek van de Play 4-reeks Callboys, geschreven door Leuvenaar Jimmy Dewit. “Ik ken regisseur Jan Eelen uit mijn jeugdjaren. Toen hij me beelden toonde van een blote Matteo Simoni en veel foto’s van dildo’s dacht ik: dit wordt iets pornografisch”, lacht Jimmy Dewit.

0 reacties

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Leuven gaat voor leuk record op Buitenspeeldag: “Bondgenotenlaan wordt de langste speelstraat van het land”
  4

  Leuven gaat voor leuk record op Buiten­speel­dag: “Bondgeno­ten­laan wordt de langste speel­straat van het land”

  Hoewel meer dan één wetenschappelijk onderzoek aantoont dat kinderen en jongeren alsmaar vaker aan een scherm gekluisterd zitten, blijft Buitenspeeldag toch een hoogdag. Op woensdag 19 april is het weer zo ver en in Leuven maakt het stadsbestuur er dit jaar een speciale editie van: “We zien het groots want Leuven behaalde opnieuw het label Kindvriendelijke Stad”, vertelt schepen van Jeugd Dirk Vansina (CD&V).
  Leuven
 3. M-IDZOMER vult affiche verder aan met straffe namen: “En Huma Bhabha in de zalen!”
  PREMIUM

  M-IDZOMER vult affiche verder aan met straffe namen: “En Huma Bhabha in de zalen!”

  Met Suzanne Vega, Thurston Moore Group, José González en DAAN zijn de headliners van M-IDZOMER al even gekend. Zopas loste het Leuvense festival nieuwe namen. “Marble Sounds geeft de aftrap op 27 juli. Alela Diane warmt dan weer op voor Suzanne Vega op zondag 30 juli. En Calicos wordt toegevoegd aan de line-up van zaterdag 29 juli”, zegt programmator Mike Naert die graag een voorlopig overzicht van de affiche geeft, dag per dag.
  Leuven