Big Bill tijdens een eerdere editie van de Libertadfeesten.
Volledig scherm
Big Bill tijdens een eerdere editie van de Libertadfeesten. © Foto Vertommen

Big Bill op Libertadfeesten

LEUVENCafé Libertad is al 35 jaar een vaste waarde in Leuven en viert die verjaardag met een speciale editie van de Libertadfeesten. Op de affiche onder meer Guy Swinnen, Paul Michiels & Friends en uiteraard ook de enige echte Big Bill. "De Libertadfeesten zijn altijd één groot feest voor ons", klinkt het daar.

  1. ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldigde weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

    ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldig­de weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

    Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Net als dinsdag komen vandaag nog een rist moraliteitsgetuigen aan het woord.