Illustratie PZ Leuven
Volledig scherm
Illustratie PZ Leuven © Vertommen

Bestelwagen botst tegen fietser

0 reacties

 1. Strijd om KU Leuven-rectorschap van start

  Strijd om KU Leu­ven-rector­schap van start

  De eerste stemronde van de rectorverkiezingen aan de KU Leuven is dinsdag om middernacht van start gegaan. Toxicoloog Jan Tytgat (58) neemt het op tegen huidig rector Luc Sels (54). Professoren, onderzoekers, administratief personeel en studenten kunnen nog tot 18 uur hun stem uitbrengen. De uitslag wordt vanavond verwacht. De kandidaat die een absolute meerderheid behaalt, wordt de komende vier jaar de rector van de grootste universiteit van Vlaanderen.
 2. In Leuvense Wijnpers mag tweede en derde graad weer voltijds naar school komen: “Heel goed voor de leerlingen, want we kregen veel alarmerende signalen”
  PREMIUM
  Leuven

  In Leuvense Wijnpers mag tweede en derde graad weer voltijds naar school komen: “Heel goed voor de leerlingen, want we kregen veel alarmeren­de signalen”

  Alle leerlingen van de 2de en 3de graad secundair onderwijs kunnen vanaf deze week weer voltijds naar school. Vandaag brachten Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) en gedeputeerde Gunther Coppens (N-VA) een bezoek aan de provinciale school De Wijnpers in Leuven om dat kracht bij te zetten. “We zijn opgelucht”, stelt directeur Lut Lambert. “Er zijn veel leerlingen die alle motivatie verloren waren en zijn vereenzaamd de voorbije maanden.”
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan