Zelfs de immens populaire Average Rob was onder de indruk van de ambiance op de Oude Markt tijdens de Studentenwelkom.
Volledig scherm
PREMIUM
Zelfs de immens populaire Average Rob was onder de indruk van de ambiance op de Oude Markt tijdens de Studentenwelkom. © BMK/Vertommen

Average Rob verovert Oude Markt, studenten breken bijna door nadarhekken van enthousiasme: “Nog nooit meegemaakt”

LeuvenVergeet de stoet der togati. Met een met nadarhekken afgezette Oude Markt - het was meer dan nodig - en een verhoogd dj-altaar sloten de cafés van de langste toog van Europa de jonge academici in de armen tijdens de Studentenwelkom. Tijdens de passage van Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob liep het trouwens net niet mis want de security moest alles uit de kast halen om de nadarhekken overeind te houden. “De beste editie ooit”, aldus Erik De Rop van vzw Oude Markt.

0 reacties

  1. Tekort aan kleingeld: hoeveel kost het binnenbrengen van euromunten? En hoeveel mag je precies binnenbrengen?
    Spaargids.be

    Tekort aan kleingeld: hoeveel kost het binnenbren­gen van euromunten? En hoeveel mag je precies binnenbren­gen?

    Er is een tekort aan muntjes van 5, 10 en 20 eurocent. Febelfin, Unizo en Comeos vragen daarom om je gespaarde muntjes binnen te brengen bij de bank, ermee gepast te betalen of digitaal te betalen als je niet kan passen. Maar bij de bank kleingeld op je rekening laten storten, is niet altijd gratis. Welke bank rekent daarvoor kosten aan? En kan je die kosten omzeilen? Spaargids.be zocht het uit.