Illustratie PZ Leuven
Volledig scherm
Illustratie PZ Leuven © Vertommen

Auto gestolen bij inbraak

0 reacties

 1. Uniek in Vlaanderen: Leuven maakt in één beweging meer dan 100 speelterreinen rookvrij, “want zien roken, doet helaas roken”
  PREMIUM
  Leuven

  Uniek in Vlaanderen: Leuven maakt in één beweging meer dan 100 speelter­rei­nen rookvrij, “want zien roken, doet helaas roken”

  Geen sigaretten meer op de Leuvense openbare speel- en sportterreinen, inclusief de elektronische exemplaren. Dat is wat de Leuvenaar vanaf 30 juni mag verwachten nadat de jongeren volgens schepen van Jeugd Dirk Vansina (CD&V) zelf aandrongen op die maatregel. “In Leuven hebben jongeren een stem en zo lieten ze het beleid weten dat zij een ‘gezonder Leuven’ willen in de toekomst. We zijn enorm blij dat we op die vraag kunnen ingaan”, klinkt het.
 2. Op huizenjacht in... Wilsele: “Dit deel is net dat tikje betaalbaarder dan Leuven, waardoor het heel wat jonge gezinnen met kinderen aantrekt”
  PREMIUM
  Leuven/Wilsele

  Op huizen­jacht in... Wilsele: “Dit deel is net dat tikje betaalbaar­der dan Leuven, waardoor het heel wat jonge gezinnen met kinderen aantrekt”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Wilsele bij Leuven. “Het is net een verloren hoek die onontdekt is. Maar het is er fantastisch vertoeven.”
 3. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.