Aan Atheneum De Ring werd duchtig gecontroleerd en gesensibiliseerd.
Volledig scherm
Aan Atheneum De Ring werd duchtig gecontroleerd en gesensibiliseerd. © rv

Atheneum De Ring sensibiliseert rond fietsveiligheid met actie aan schoolpoort

LEUVENSecundaire school Atheneum De Ring heeft woensdag samen met de preventiedienst van de Leuvense politie een verrassingscontrole gehouden in het kader van fietsveiligheid.

 1. LEVENSVERHAAL. Journalist en S.P.Q.R.-stichter Eric Claes (62) was amper vijf dagen met pensioen: “Je kon onmogelijk ruzie maken met Eric, en wie er ooit toch in geslaagd is, moet écht een slecht karakter hebben”
  PREMIUM
  1

  LEVENSVER­HAAL. Journalist en S.P.Q.R.-stich­ter Eric Claes (62) was amper vijf dagen met pensioen: “Je kon onmogelijk ruzie maken met Eric, en wie er ooit toch in geslaagd is, moet écht een slecht karakter hebben”

  Amper vijf dagen met pensioen, maar op 15 maart werd Eric Claes op 62-jarige leeftijd veel te jong weggerukt uit het leven dat hij zo graag en mysterieus leefde… Zijn plotse dood maakt veel emoties los want Eric was bijzonder graag gezien. Niet verwonderlijk als je weet dat hij wonderen kon doen met woorden, uiteraard als journalist, maar zeker ook als voorzitter van S.P.Q.R., de vereniging voor Rome-liefhebbers. En dat alles hebben we blijkbaar te danken aan Chiro Beverlo…
  Leuven