Alinda Van der Cruysen verlaat met haar advocaat Nick Heinen het gerechtsgebouw via een achterdeur, zonder commentaar te geven.
Volledig scherm
Alinda Van der Cruysen verlaat met haar advocaat Nick Heinen het gerechtsgebouw via een achterdeur, zonder commentaar te geven. © Photo News

ASSISEN. Stoïcijnse Alinda (47) krijgt 15 jaar cel voor dubbele moord op bejaarde familieleden 29 jaar geleden

Het Leuvense assisenhof heeft Alinda Van der Cruysen (47) veroordeeld tot 15 jaar opsluiting voor de dubbele moord op twee bejaarde familieleden 29 jaar geleden in Tienen. Drie uur eerder werd ze door de volksjury schuldig bevonden na het beraad dat een werkdag in beslag nam. De Antwerpse achternicht van de slachtoffers bleef stoïcijns bij het aanhoren van het arrest. Van haar ouders of vrienden viel niemand te bespeuren in de zaal.  

 1. Jonas Delalieux (Leuven Bears) redt terugwedstrijd in kwartfinale: “Op het juiste moment opgestaan”
  Basketbal beker van belgië

  Jonas Delalieux (Leuven Bears) redt terugwed­strijd in kwartfina­le: “Op het juiste moment opgestaan”

  Het heeft bloed, zweet en tranen gekost voor Leuven Bears om de terugwedstrijd in de kwartfinale van de beker van België te redden. Charleroi speelde met veel passie en had meer dan drie quarters lang de bovenhand. Uiteindelijk kon de thuisploeg een scheve situatie rechtzetten. Leuven trekt met een 84-73-bonus zondag naar Charleroi. Met dank aan Jonas Delalieux.
 1. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie