Beschuldigde Peter Willems.
Volledig scherm
PREMIUM
Beschuldigde Peter Willems. © Photo News

ASSISEN. Plots is beschuldigde niet meer overtuigd dat zijn lief misbruikt werd door stiefvader: “Kunnen we het hem kwalijk nemen?”

LEUVEN/TIELT-WINGE/TIENENBeschuldigde heeft deze week dan toch plots het licht gezien. Peter Willems en zijn verdediging zijn er niet meer van overtuigd dat Van Puymbrouck zich vergrepen heeft aan zijn adoptiedochter Draga tijdens haar kinderjaren. “Die verheldering is gekomen nadat veel getuigen hier de revue zijn gepasseerd. We hebben alle facetten van het verhaal nu gehoord”, pleitte de verdediging. 

 1. Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) trekt de stop niet uit Leuven Bad: “Debat krijgt populistisch kantje wanneer de indruk wordt gegeven dat het een soort van Halve Maan aan de Vaartkom zou worden”
  PREMIUM
  Leuven
  6

  Burgemees­ter Mohamed Ridouani (Vooruit) trekt de stop niet uit Leuven Bad: “Debat krijgt populis­tisch kantje wanneer de indruk wordt gegeven dat het een soort van Halve Maan aan de Vaartkom zou worden”

  De N-VA-fractie stelde op de gemeenteraad voor om de spreekwoordelijke stop uit Leuven Bad te trekken na een negatief advies van adviesraad Gecoro maar dat zal niet gebeuren. Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) bevestigde dat het wel degelijk de bedoeling is dat Leuven Bad er komt, al blijft de deur wel op een kleine kier staan. “We nemen alle adviezen mee en we zijn niet getrouwd met Leuven Bad want we hebben als stadsbestuur vele katten te geselen”, klonk het.