Eerstejaarsstudent Arthur Amelang (20) met zijn driewieler.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerstejaarsstudent Arthur Amelang (20) met zijn driewieler. © Vertommen

Arthurs (20) speciale driewieler werd in zijn eerste week op kot gestolen: “Misschien was ik naïef, maar ik ging er wel van uit dat mensen zo’n fiets niet zouden stelen”

LeuvenZe hadden hem nochtans gewaarschuwd, vertelt eerstejaarsstudent Arthur Amelang (20): in Leuven keten je je stalen ros maar beter goed vast. Arthurs driewieler maakt het hem mogelijk ondanks zijn handicap toch vrij en vlot rond te bewegen. Maar tijdens zijn allereerste week als kotstudent in Leuven werd zijn rijwiel al ontvreemd.

5 reacties

 • Walter Corneel

  2 maanden geleden
  Ze stelen tegenwoordig alles
 • Louis Tabback

  2 maanden geleden
  In Leuven is dit al meer dan dertig jaar geen prioriteit voor het politiekorps. De ouwe slogan van de politie uw vriend is nooit waarheid geweest, want vrienden laten u niet zo in de steek.
 • Brent Somers

  2 maanden geleden
  Anno 2022 toestaan om lokfietsen te gebruiken bij de politie om deze daders op heterdaad te betrappen en te vervolgen want hier worden grote bedragen mee verdiend.
 • Frank Meynen

  2 maanden geleden
  wie zo iets doet moest aan de fiets blijven plakken voor de rest van zijn leven
 • Lieven Cleymans

  2 maanden geleden
  Welkom in de echte wereld waar geen waarden en normen meer zijn. Geen respect. Ook niet voor ouderen en mindervaliden
 1. “Als het kon, dan bleven we hier wonen”: Leuven loopt storm voor eerste poezencafé van de provincie
  PREMIUM
  Leuven

  “Als het kon, dan bleven we hier wonen”: Leuven loopt storm voor eerste poezencafé van de provincie

  Kattenliefhebbers in Leuven kregen vlak voor kerst het mooiste geschenk dat ze zich konden inbeelden: een plek waar ze zich met een gebakje kunnen vergapen aan de meest eigenzinnige diertjes op de planeet. In een bomvol Poescafé, dat vorige week de deuren opende, zijn de ‘oohs’ en de ‘aahs’ dan ook niet van de poes. “Dit is het beste idee ooit”, klinkt het.
 2. Heverlee verwelkomt opnieuw…brasserie ‘Het Seinhuis’: “Waarom zouden we opteren voor een onbekende naam?”
  PREMIUM
  Heverlee

  Heverlee verwelkomt opnieuw…brasserie ‘Het Seinhuis’: “Waarom zouden we opteren voor een onbekende naam?”

  Brasserie Het Seinhuis aan het station van Heverlee is terug van weggeweest. Deze keer neemt de bekende Herentse ondernemer Patrick Vanoppen de bekende zaak onder zijn vleugels nadat het avontuur van Leuvenaar David Nijs onder de noemer ‘Perrongeluk’ fout afliep. “Om de drie weken verrassen we de klanten met een volledig nieuwe menukaart”, vertelt nieuwe eigenaar Patrick Vanoppen.
 3. Meteen gezellig druk op Leuvense Kerstmarkt: dit zijn 7 leuke standen die je niet mag missen op het grootste event van het jaar
  PREMIUM
  Leuven

  Meteen gezellig druk op Leuvense Kerstmarkt: dit zijn 7 leuke standen die je niet mag missen op het grootste event van het jaar

  De 34ste editie van de Leuvense Kerstmarkt heeft woensdagmiddag de deuren geopend. Tot groot plezier van mede-organisator Dirk Pinte werd het meteen gezellig druk. Opvallend gegeven: de buitenlandse bezoekers zijn present want geregeld hoor je Duits, Frans en Engels spreken op het grootste evenement van het jaar in Leuven. HLN Leuven aarzelde ook niet en ging meteen op zoek de leukste standen. Een overzicht!