Lange Polle aan het werk in Het Depot in Leuven als gastbassist voor de Leuvense blueslegende Big Bill.
Volledig scherm
Lange Polle aan het werk in Het Depot in Leuven als gastbassist voor de Leuvense blueslegende Big Bill. © Vertommen

Arno en Triggerfinger coveren ‘J’aime la vie’ in spot over verantwoord drinken

AB InBev promoot zeven weken lang alcoholvrij bier bij studenten. Om die boodschap kracht bij te zetten, lanceerde de Leuvense brouwerij zopas een reclamespot met niemand minder dan Arno en Triggerfinger in de hoofdrollen. De bekende rockers brengen op geheel eigen wijze een cover van ‘J’aime la vie’ van Sandra Kim. “Het is belangrijk dat mensen begrijpen dat je kunt feesten zonder alcohol te drinken”, zegt zanger Ruben Block van Triggerfinger.

1 reactie

 • Steven Vanden Broeck

  1 jaar geleden
  De boodschap hoeft niet 0.0 te zijn. Alles met mate en enkel op het juiste moment. Genieten van 1 lekkere trappist thuis als je niet hoeft te rijden. Zo doe ik het in ieder geval. Ik kan begrijpen dat ex-verslaafden er volledig moeten afblijven. Maar dat komt net omdat ze geen mate kennen.
 1. Zanger Olivier Loin eert Suzanne, de vrouw die overleed aan corona nadat ze niet meer aan de beademing wou, in lied: “Ze is een heldin, want ze stond zo positief in het leven”
  PREMIUM
  Lubbeek-Tienen

  Zanger Olivier Loin eert Suzanne, de vrouw die overleed aan corona nadat ze niet meer aan de beademing wou, in lied: “Ze is een heldin, want ze stond zo positief in het leven”

  Het trieste, maar moedige verhaal van Suzanne ‘Bomma Jeanne’ Hoylaerts (90), de dame uit Binkom die op 21 maart 2020 overleed aan het coronavirus nadat ze beademing weigerde, haalde de wereldpers. Nieuwssites van over de hele wereld hadden niets dan lovende woorden voor het wondermooie gebaar van de dame, die daarmee ook meteen haar doodvonnis tekende. De Franstalige zanger Olivier Loin uit Doornik werd zo door het verhaal bij de keel gegrepen dat hij Suzanne vereeuwigde in een lied. “Noem het gerust een liefdeslied aan het leven”, zegt de zanger en muzikant.
 2. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee