De Oude Markt in Leuven stroomt de komende weken weer vol voor tal van gratis optredens.
Volledig scherm
PREMIUM
De Oude Markt in Leuven stroomt de komende weken weer vol voor tal van gratis optredens. © Vertommen

Affiche ‘Het Groot Verlof’ is helemaal klaar: de vijf tips van Denise Vandevoort die haar laatste zomer ingaat als cultuurschepen

LeuvenMet een resem klinkende namen is de affiche van het ‘Het Groot Verlof’ compleet. Onder meer Davina Michelle, Blck Mamba, Admiral Freebee en Les Truttes zullen het zomerfestival kleuren naaste de vele namen die eerder al bekend werden gemaakt. Voor schepen van Cultuur Denise Vandevoort (Vooruit) wordt het een bijzondere zomer want zij gaat haar laatste zomer in als schepen in Leuven.

0 reacties

 1. Zussen van vermoorde Ziena Kemous (22) richten open brief aan justitieminister Van Quickenborne (Open Vld): “In veel gevallen worden daders té licht gestraft”
  PREMIUM
  LEUVEN

  Zussen van vermoorde Ziena Kemous (22) richten open brief aan justitiemi­nis­ter Van Quickenbor­ne (Open Vld): “In veel gevallen worden daders té licht gestraft”

  Dat een van de moordenaars van Ziena Kemous (22) na het uitzitten van een derde van zijn straf al op penitentiair verlof mocht, blijft bij de nabestaanden hoog zitten. Zussen Saadia en Aicha kropen in hun pen en richtten een open brief aan justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld). “Ik vraag hem om te luisteren wat er voor verandering vatbaar zou kunnen zijn”, stelt Saadia.
 2. Schepen Denise Vandevoort (Vooruit) stopt eind 2022 als schepen in Leuven: “Tijdens mijn ziekte kwamen de dingen des levens bovendrijven…Het is tijd voor mezelf, mijn familie en de vrienden”
  PREMIUM
  Leuven

  Schepen Denise Vandevoort (Vooruit) stopt eind 2022 als schepen in Leuven: “Tijdens mijn ziekte kwamen de dingen des levens bovendrijven…Het is tijd voor mezelf, mijn familie en de vrienden”

  De Leuvense politica Denise Vandevoort (Vooruit) neemt eind dit jaar afscheid van de politiek. Daarmee komt er een einde aan een politiek engagement dat begon in het midden van de jaren tachtig, waaronder negentien jaar als schepen. “Mijn ziekte liet me beseffen dat er meer is in het leven dan enkel werken, hoe waardevol dat werk ook is”, aldus Denise Vandevoort (65). Blijft de vraag: wie volgt haar in Leuven op als schepen van Cultuur, Toerisme en Senioren?
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.