Willy Obermuller en Mireille Robbe in hun jazzclub La Conserve waar vroeger het restaurant was van Jeroen Meus. Zij werden ook uit hun woning gezet, maar hun jazzclub mag blijven, maar voor hoelang?
Volledig scherm
Willy Obermuller en Mireille Robbe in hun jazzclub La Conserve waar vroeger het restaurant was van Jeroen Meus. Zij werden ook uit hun woning gezet, maar hun jazzclub mag blijven, maar voor hoelang? © Vertommen

Achter elke deur of garagepoort woonde wel iémand

Volgende maand moet iedereen zijn loft in het Marie Thumasgebouw langs de Leuvense vaart hebben verlaten. Volgens de Wooninspectie is de situatie er niet meer leefbaar. De meesten pakten hun biezen al of lieten hun inboedel achter in de gangen van de oude fabriek. De tientallen bedrijfjes en creatievelingen die er gehuisvest zijn, mogen voorlopig blijven. Maar niemand weet voor hoelang.

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven