Bakkerij Alexandre op de Martelarenlaan in Kessel-Lo.
Volledig scherm
Bakkerij Alexandre op de Martelarenlaan in Kessel-Lo. © Vertommen

Acht vestigingen van bakkerij Alexandre gesloten wegens faillissement

LeuvenMenig gevloek bij heel wat Leuvenaars deze week. Alle vestigingen van bakkerij Alexandre, al jarenlang een gevestigde waarde in het Leuvense, bleken plots gesloten. Niet enkel moeten heel wat klanten plots op zoek naar een andere bakker, in één klap komen maar liefst acht panden leeg te staan. En dat net nadat de cijfers van vastgoedadviseur Locatus bekend geraakten, waaruit blijkt dat de leegstand bij handel en horecazaken in Leuven voor het tweede jaar op rij daalt.

 1. Zijn de Leuvenaars tevreden over de communicatie van de stad? “Er is vraag om meer te vertellen over nieuwe horeca- en handelszaken”
  PREMIUM
  1

  Zijn de Leuvenaars tevreden over de communica­tie van de stad? “Er is vraag om meer te vertellen over nieuwe horeca- en handelsza­ken”

  De stad Leuven kondigde in het begin van de legislatuur aan dat heldere communicatie één van de prioriteiten was in het beleid. Is het stadsbestuur geslaagd in dat voornemen? Om een antwoord te formuleren, liet de ploeg onder leiding van burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) een onderzoek uitvoeren. “Ruim 77% geeft aan stadsmagazine LVN liever op papier dan digitaal te ontvangen”, aldus de Leuvense burgervader.
  Leuven