Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Vertommen

Acht maanden cel voor man die ex maandenlang belaagde

Een man uit Leuven is veroordeeld tot acht maanden cel en 800 euro boete, omdat hij zijn ex-vriendin maandenlang bleef stalken en haar leven bleef beïnvloeden. De man bleek nog voorwaarden te hebben lopen na een veroordeling voor belaging van een andere ex-partner.

 1. REPORTAGE. Erik De Rop (Vzw Oude Markt) blikt eerder somber vooruit: “2022 wordt het jaar van de waarheid voor nachthoreca”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  REPORTAGE. Erik De Rop (Vzw Oude Markt) blikt eerder somber vooruit: “2022 wordt het jaar van de waarheid voor nachthore­ca”

  Het coronavirus houdt de (nacht)horeca nu al bijna twee jaar in de ban en dat begint emotioneel en financieel erg zwaar door te wegen. Bovendien moeten dit jaar de uitgestelde rekeningen worden betaald. Blijft de vraag: dreigen er alsnog horecazaken over de kop te gaan? “Ik hou mijn hart vast”, zegt Erik De Rop, voorzitter van vzw Oude Markt. “Met de intrede van de coronabarometer mogen we een uurtje langer open maar dat zal het broodnodige verschil niet maken. Er vallen klappen en de rek is eruit.”