De provincie Vlaams-Brabant is één van de nieuwe ‘preferred partners’ van Acco.
Volledig scherm
De provincie Vlaams-Brabant is één van de nieuwe ‘preferred partners’ van Acco. © Vertommen

Acco is vanaf nu ‘preferred partner’ van Hogeschool UCLL, Vlerick Business School en provincie Vlaams-Brabant

LeuvenHet zomert ook bij Acco want de coöperatie voor en door studenten krijgt dankzij nieuwe samenwerkingen een sterke boost.

0 reacties

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Safe ‘n Sound gebruikt nachtclub als leslokaal voor workshop grensoverschrijdend gedrag in het uitgaansleven: “De uitgaansscene in Leuven is verantwoordelijker.”
  Leuven

  Safe ‘n Sound gebruikt nachtclub als leslokaal voor workshop grensover­schrij­dend gedrag in het uitgaansle­ven: “De uitgaans­sce­ne in Leuven is verantwoor­de­lij­ker.”

  Waar pompende beats en flitslichten het uitzicht van nachtclub Rumba op een doordeweekse nacht bepalen, is de ruimte tijdens de dag sereen en kalm. Het ideale leslokaal, vond Jolien Noppe (33), veldwerker bij Safe ‘n Sound. Zij gebruikte het clublokaal voor een sessie over grensoverschrijdend gedrag in het nachtleven.
 3. Indrukwekkend parcours voor Hagelands event Wine Walk & Run: “Met de indrukwekkende zuidelijke wijnheuvel waan je je precies in de Provence maar dan wel in een dorp waar de wijngaard in het centrum ligt”
  PREMIUM
  Linden

  Indrukwek­kend parcours voor Hagelands event Wine Walk & Run: “Met de indrukwek­ken­de zuidelijke wijnheuvel waan je je precies in de Provence maar dan wel in een dorp waar de wijngaard in het centrum ligt”

  Op zondag 28 augustus vindt in het Hagelandse Linden de eerste editie plaats van de Wine Walk & Run. Wandelaars en lopers krijgen een parcours door wijngaarden, bossen en velden voorgeschoteld. “Onderweg genieten ze bij de diverse degustatiestops van het beste wat de Hagelandse wijnstreek te bieden heeft. Online inschrijven kan nog tot daags voor het event”, aldus organisator Golazo. Burgemeester Theo Francken (N-VA) weet alvast meer dan één reden op te noemen om deel te nemen.
 4. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.