Abdij van Park in Heverlee is zowel binnen als buiten een toeristisch hoogtepunt bij een bezoek aan Leuven.
Volledig scherm
Abdij van Park in Heverlee is zowel binnen als buiten een toeristisch hoogtepunt bij een bezoek aan Leuven. © Vertommen

Abdij van Park lanceert nieuwe buitenrondleiding: “Ideaal voor kleine groepen die geïnteresseerd zijn in het abdijleven buiten de kloostermuren”

HeverleeWie de duurzame herbestemming van Abdij van Park in Heverlee wil ontdekken, kan dat doen tijdens een nieuwe rondleiding. “Met deze buitenrondleiding spreken we kleine groepen aan die geïnteresseerd zijn in het abdijleven buiten de kloostermuren”, zegt Denise Vandevoort, Leuvens schepen van Cultuur, Evenementen en Toerisme.

0 reacties

  1. Jongeren gaan massaal uit de bol op Dag van de Jeugdbeweging in park De Bruul
    Leuven

    Jongeren gaan massaal uit de bol op Dag van de Jeugdbewe­ging in park De Bruul

    Alle leden van Leuvense jeugdbewegingen waren vrijdagochtend vroeg uitgenodigd in park De Bruul om er de kracht van jeugdbewegingen in de kijker te zetten. Wie in zijn of haar jeugdbewegingsuniform opdaagde, werd getrakteerd op een lekker ontbijt. De stad Leuven wil op die manier al de jongeren bedanken voor het grote engagement en de waardevolle inzet die ze leveren. “Het is dankzij hen dat heel wat jonge kinderen het hele jaar door kunnen spelen en genieten en dat verdient een dikke pluim”, aldus schepen van Jeugd Dirk Vansina.