AB InBev Leuven aan de Vaartkom
Volledig scherm
AB InBev Leuven aan de Vaartkom © Vertommen

AB InBev kent wereldwijd grootste daling van verkoop in België

LeuvenSinds het begin van de coronacrisis heeft de hele Belgische biersector een daling van de verkoop gekend. “Maar ondanks de solide resultaten van het derde kwartaal voor onze wereldwijde activiteiten, worden we geconfronteerd met een grotere impact van Covid-19 in België. Dit komt vooral door onze grote verwevenheid met horeca, evenementen en festivals in België”, zegt Fabio Sala, President van AB InBev BeNeFraLux. 

 1. Alsmaar meer waardering voor streekproducten: “De ambachtelijke mosterd van De Ster profiteerde van meerverkoop in voedingswinkels”
  Lubbeek

  Alsmaar meer waardering voor streekpro­duc­ten: “De ambachte­lij­ke mosterd van De Ster profiteer­de van meerver­koop in voedings­win­kels”

  Een echt wetenschappelijk onderbouwde verklaring is er (nog) niet maar streekproducten zitten (nog meer) in de lift sinds de uitbraak van het coronavirus. Dat merkte ook Paul Eraly van De Ster in Lubbeek. “De verkoop aan restaurants viel terug maar we profiteerden wel van de meerverkoop in voedingswinkels. De mensen hebben de voorbije maanden alsmaar meer waardering getoond voor onze ambachtelijke mosterd.”
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance