Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

78-jarige man aangereden door wagen

0 reacties

 1. Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keeperstrainer Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”
  Voetbal 1A

  Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keepers­trai­ner Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”

  Het incident net voor affluiten tegen Standard zindert nog na bij OHL. Na de late gelijkmaker ontplofte een voetzoeker vlak naast het oor van doelman Rafael Romo. Twee dagen na die luide knal gaat het gelukkig al beter met de Venezolaan. Een gesprek met keeperstrainer Bram Verbist, die dagelijks met hem werkt: “Rafa is een echte levensgenieter.”
 2. Birgitt Peeters (24) rijdt met Leuvense zonnewagen door de Sahara: “Het Marokkaanse verkeer wordt een bijkomende uitdaging”
  PREMIUM
  Leuven/Holsbeek

  Birgitt Peeters (24) rijdt met Leuvense zonnewagen door de Sahara: “Het Marokkaan­se verkeer wordt een bijkomende uitdaging”

  Birgitt Peeters (24) uit Holsbeek neemt volgende week deel aan de Solar Challenge Morocco. Samen met 18 andere ingenieursstudenten maakt de pilote deel uit van het Agoria Solar Team, het studententeam van de KU Leuven dat afgelopen jaar werkte aan het ontwerp van een gloednieuwe zonnewagen. “Tijdens de Solar Challenge Morocco leggen we op vijf dagen tijd 2.500 kilometer af. Ik ben erg benieuwd”, klinkt het.