De Romeo's.
Volledig scherm
PREMIUM
De Romeo's. © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

5x weekendtips in Leuven en het Hageland: van streetartwandeling tot musicalvoorstelling ‘The Wizard of Oz’ en dansen met de Romeo’s

Leuven/HagelandNog geen plannen voor het weekend van 28 en 29 januari? Perfect, want met deze tips vind je zeker een goede reden om er samen met je vrienden, familie of gezin op uit te trekken. Onze redactie verzamelde een divers aanbod aan activiteiten. Lees snel verder en ontdek wat Leuven en het Hageland dit weekend te bieden hebben.

  1. Psychiatrisch verzorgingstehuis bouwt nieuwe campus in Lubbeek: “Evolutie naar genormaliseerd wonen dat herstelgericht werkt”

    Psychia­trisch verzor­gings­te­huis bouwt nieuwe campus in Lubbeek: “Evolutie naar genormali­seerd wonen dat herstelge­richt werkt”

    De bewoners van het psychiatrisch verzorgingstehuis (PVT) krijgen een nieuwe thuis in het centrum van Lubbeek. Daar zullen ze vanaf eind 2025 leven in nauwe verbondenheid met het dorp wanneer ze hun intrek nemen in een duurzame woongelegenheid, gebouwd volgens de nieuwste inzichten. “Knap hoe het ontwerp ervoor zorgt dat bewoners en buurtbewoners samen deel uitmaken van één sociaal weefsel”, vertelt burgemeester Theo Francken (N-VA).
    Lubbeek