Expo: de Kampenhoutse zeven.
Volledig scherm
PREMIUM
Expo: de Kampenhoutse zeven. © Vertommen

5x weekendtips in Leuven en het Hageland: van een antiekmarkt tot een sprookjesvoorstelling

Leuven/HagelandEven uitpuffen tijdens het weekend? Dat had u verkeerd gedacht. Niet met deze vijf fijne weekendtips in Leuven en het Hageland. 

 1. Schepen Denise Vandevoort (Vooruit) stopt eind 2022 als schepen in Leuven: “Tijdens mijn ziekte kwamen de dingen des levens bovendrijven…Het is tijd voor mezelf, mijn familie en de vrienden”
  PREMIUM
  Leuven

  Schepen Denise Vandevoort (Vooruit) stopt eind 2022 als schepen in Leuven: “Tijdens mijn ziekte kwamen de dingen des levens bovendrijven…Het is tijd voor mezelf, mijn familie en de vrienden”

  De Leuvense politica Denise Vandevoort (Vooruit) neemt eind dit jaar afscheid van de politiek. Daarmee komt er een einde aan een politiek engagement dat begon in het midden van de jaren ’80, waaronder negentien jaar als schepen. “Mijn ziekte liet me beseffen dat er meer is in het leven dan enkel werken, hoe waardevol dat werk ook is”, aldus Denise Vandevoort (65). Blijft de vraag: wie volgt haar in Leuven op als schepen van Cultuur, Toerisme en Senioren?
 2. Oppositiepartij N-VA beschuldigt Leuvens stadsbestuur van spilzucht: “Waar is het goede rentmeesterschap uit het verleden gebleven?”
  Leuven
  4

  Oppositie­par­tij N-VA beschul­digt Leuvens stadsbe­stuur van spilzucht: “Waar is het goede rentmees­ter­schap uit het verleden gebleven?”

  Gaat de stad Leuven te los om met de portefeuille? Het oordeel van gemeenteraadslid Pieterjan (N-VA) is volmondig ja want uit de jaarrekening blijkt dat de stad Leuven in 2021 een tekort van 7,8 miljoen euro liet optekenen. “Maar ondertussen houdt men vast aan prestigeprojecten zoals een openluchtzwembad aan de Vaartkom”, aldus Vangerven. Schepen van Financiën Carl Devlies (CD&V) wil pas na de commissie Financiën reageren op het oordeel van oppositiepartij N-VA.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.