Illustratie politie.
Volledig scherm
Illustratie politie. © Bollen

34-jarige man steelt voor 627 euro in Leuvense binnenstad

LeuvenEen 34-jarige man wordt ervan verdacht op 24 mei verschillende winkeldiefstallen in de Leuvense binnenstad te hebben gepleegd. De verdachte bleek bovendien ook onwettig in ons land te verblijven. 

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. IN BEELD. Beestenbende op kantoor tijdens Take Your Dog To Work Day: “Hij is rustig. Het is dan ook vrijdag voor iedereen.”
  Leuven

  IN BEELD. Beestenben­de op kantoor tijdens Take Your Dog To Work Day: “Hij is rustig. Het is dan ook vrijdag voor iedereen.”

  Vandaag is Take Your Dog To Work Day, sinds 1999 een wereldwijde dankbetuiging aan ‘s mans beste vriend. Niet toevallig lanceert KU Leuven samen met AAP VZW (Animal Assisted Projects) vandaag het project Kantoorhonden: een praktijkgerichte studie die de brug naar de werkvloer slaat. “Sinds corona zien we steeds meer werknemers die vragen hun viervoeter naar kantoor te brengen, maar vaak weet een werkgever niet hoe daarmee om te gaan.”