De verdachte blijft vier weken langer in de cel.
Volledig scherm
De verdachte blijft vier weken langer in de cel. © Vertommen/RV

23-jarige Leuvenaar blijft in de cel als enige verdachte voor drievoudige moord in Kessel-Lo

LEUVENDe 23-jarige L.V.S. uit Leuven blijft in de cel als enige verdachte in de zaak van de drievoudige moord in de Zavelstraat in Kessel-Lo in juni dit jaar. De raadkamer verlengde de aanhouding van de twintiger met een maand.

 1. Alleen maar onbegrip voor sluiting kinderdagverblijf ‘De Ballon’: “Overreactie na jaren van laks beleid”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  Alleen maar onbegrip voor sluiting kinderdag­ver­blijf ‘De Ballon’: “Overreac­tie na jaren van laks beleid”

  Opnieuw trok het Agentschap Opgroeien de vergunning van een kinderdagverblijf met onmiddellijke ingang in. De opvoedsters van ‘De Ballon’ in Wilsele trokken gisteren de deur een laatste keer dicht, nadat er verschillende administratieve fouten werden vastgesteld. Bij uitbater Heleen Vanden Abeele (29) en de ouders van De Ballon heerst vooral onbegrip voor de beslissing. Eén ouder laat zelfs weten dat het agentschap tijdens de sessie openlijk toegaf nu in te grijpen na alle negatieve persaandacht, en dat de klachten te herleiden vallen tot de vorige uitbaters.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.