ID City leverde heel wat frisse ideeën op om van Leuven een betere stad te maken in de toekomst.
Volledig scherm
ID City leverde heel wat frisse ideeën op om van Leuven een betere stad te maken in de toekomst. © Artem Knyazev

22 jongeren dienen solidair project in tijdens ID City: “Week geleden leek dit project meer droom dan werkelijkheid”

Leuven22 Leuvense jongeren kwamen samen in Stelplaats voor ID City, een ideeënwedstrijd van het Prins Filipsfonds in samenwerking met de stad Leuven en Growfunding. Tijdens ID City kozen de jongeren drie concepten die een financiële duw in de rug krijgen ter waarde van 5.000 euro. Onder meer Omnya en Amira van Pink Sports vielen in de prijzen.

0 reacties

 1. Leuven verkozen tot nieuwe voorzitter van Europees mobiliteitsnetwerk POLIS
  Leuven

  Leuven verkozen tot nieuwe voorzitter van Europees mobili­teits­net­werk POLIS

  Tijdens de POLIS-conferentie in Göteborg is stad Leuven gisterenavond verkozen tot nieuwe voorzitter van het Europees mobiliteitsnetwerk POLIS. Leuven zal twee jaar lang de voorzittersrol opnemen en gaststad zijn voor de POLIS-conferentie in 2023. Daarmee neemt de stad de rol over van het Zweedse Göteborg. POLIS is het toonaangevende Europese netwerk van steden en regio’s voor innovatie op het gebied van stedelijk vervoer.
 2. Week van de Friet: de acht charmantste frietbarakjes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”
  PREMIUM
  Regio

  Week van de Friet: de acht charmant­ste frietbarak­jes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”

  Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. En waarom niet eens bij een authentieke frietbarak? Vroeger was de tel niet bij te houden, maar in de loop van de jaren zijn ze bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Wij gingen op pad en vonden nog enkele charmantje frietbarakjes in Leuven en het Hageland.