Illustratie politie Leuven.
Volledig scherm
Illustratie politie Leuven. © Vertommen

19-jarige onder invloed en zonder geldig rijbewijs op de baan

LeuvenIn de nacht van zondag op maandag heeft de Leuvense politie een 19-jarige bestuurder uit het verkeer gehaald. De tiener zat zonder geldig rijbewijs, maar wel onder invloed, achter het stuur.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Vijfde seizoen voor Philippe Huart in de Ford Fiesta Sprint Cup 2022
  autosport

  Vijfde seizoen voor Philippe Huart in de Ford Fiesta Sprint Cup 2022

  Ford Peerlings blijft aanwezig in de Ford Fiesta Sprint Cup en één van de drie wagens komt sowieso opnieuw in handen van Philippe Huart. Zonder tweevoudig kampioen Kenny Herremans aan de start in 2022, geniet hij aldus de eer om als enige rijder voor een vijfde seizoen te gaan in de Ford Fiesta Sprint Cup. De Leuvenaar was er immers bij toen in 2018 het startschot werd gegeven van de unieke Ford-merkencup.