Wouter Beke en zijn plaatsvervangster Marleen Kauffmann.
Volledig scherm
Wouter Beke en zijn plaatsvervangster Marleen Kauffmann. © Borgerhoff/Belga

Wouter Beke vanaf maandag opnieuw burgemeester van Leopoldsburg, zijn plaatsvervangster reageert: “Via bericht vernomen dat ik weer schepen word”

LeopoldsburgWouter Beke wordt vanaf maandag opnieuw burgemeester van Leopoldsburg. Dat laat zijn plaatsvervanger Marleen Kauffmann weten. “Absoluut met pijn in het hart want drie jaar lang heb ik die rol heel graag ingevuld", klinkt het.

 1. Peerse vastgoedexpert wil ‘De Grootste Lefgozer’ worden
  Peer

  Peerse vastgoedex­pert wil ‘De Grootste Lefgozer’ worden

  Wie heeft het meeste lef en haalt zonder verpinken de zotste toeren uit in een spel van durven en bluffen? Vanaf dinsdag 31 mei gaat Kelly Pfaff in ‘De Grootste Lefgozer’ op zoek naar de durfal die zichzelf zowel fysiek als mentaal het verst kan pushen. Acht waaghalzen gaan de strijd om de titel van ‘Grootste Lefgozer’ aan en daarbij ook de 39-jarige vastgoedexpert Stijn Gijbels uit Peer. Stijn is een family man, koppige controlefreak en hevige KRC Genk-supporter. Hij gelooft dat iedereen wel ergens bang voor is, maar moet zijn eigen angsten zelf nog ontdekken. Stiekem hoopt Stijn op een proef waarin hij wordt uitgedaagd de doelpalen van RSC Anderlecht in de blauw-witte kleuren van KRC Genk te verven. “Als ik pijn heb, dan lach ik”, aldus de stoere Perenaar.
 2. RESTOTIP. Thuis genieten van het humeur van chef Celine bij gloednieuwe traiteur ‘Atelier C’
  PREMIUM

  RESTOTIP. Thuis genieten van het humeur van chef Celine bij gloednieu­we traiteur ‘Atelier C’

  Geen zin om te koken maar wel om gezellig thuis te tafelen? Die gedachte kent chef Celine Vekemans maar al te goed. Als antwoord opende ze twee weken geleden haar eigen traiteurzaak ‘Atelier C’ in het hart van Sint-Truiden. “Alles kan hier en alles mag”, klinkt het. “Zin om gezellig te barbecueën of eerder fan van een tapasavond? Wij zorgen ervoor.” Die belofte moet je ons geen twee keer maken en dus gingen we tijdens de openingsweekend testen.