Beke ziet zichzelf niet meteen premier worden. “De kans is bijzonder klein.”
Volledig scherm
PREMIUM
Beke ziet zichzelf niet meteen premier worden. “De kans is bijzonder klein.” © Benoit De Freine

Wouter Beke (CD&V): “De kans dat ik premier word, is bijzonder klein”

Wouter Beke komt de studio binnen zoals het een nationale CD&V-voorzitter betaamt: stipt op tijd, met zelfverzekerde tred en met twee woordvoerders in zijn kielzog. Hij kijkt wat verbaasd naar onze opnamestudio. Aan de verkleedkleren en het opgestapeld speelgoed kun je zien dat de kinderprogramma’s er opgenomen worden. Hij wil er iets over zeggen, maar Noël Slangen is hem te snel af. “Hier ligt nog een wit konijn”, grapt Slangen. “Daar doen wij niet aan mee, geef dat konijn maar aan anderen”, kaatst Beke de bal razendsnel terug.

2 reacties

 • Jos Plessers

  2 jaar geleden
  Ik zou graag Van Grieken eens hebben als premier.Die zijn nog niet aan de macht geweest
 • Victor OOMS

  2 jaar geleden
  Dat kan er ook nog bij. Allemaal veel beloven en niets geven doet een Vlaming in vrede leven. Dat zijn wij gewoon en er zal niets veranderen integendeel, nog meer taksen en belastingen.
 1. Zorgboerderij LouTieJu herdenkt kleine Ties (3) met ‘droomhuisje’: “Hier willen we elk kindje dat strijdt, de lach geven die ons zoontje ook altijd had”
  Balen/Lommel

  Zorgboerde­rij LouTieJu herdenkt kleine Ties (3) met ‘droomhuis­je’: “Hier willen we elk kindje dat strijdt, de lach geven die ons zoontje ook altijd had”

  De kindjes op zorgboerderij LouTieJu in Balen krijgen er een ‘droomhuisje’ bij. Een plekje om eventjes alle ellende te vergeten. Het speelhuisje van Eye Opener Decors verwijst naar Ties, een van de drie kindjes van oprichters Esther en Robin die in november 2017 stierf na een lange strijd tegen kanker. “Met ons project houden we hem in leven.”