Waarnemend burgemeester Marleen Kauffmann met de projectontwikkelaar aan de Renault ZOE.
Volledig scherm
Waarnemend burgemeester Marleen Kauffmann met de projectontwikkelaar aan de Renault ZOE. © Borgerhoff

Woonproject ‘Residentie Henriette’ ingehuldigd

Het gloednieuwe woonproject ‘Residentie Henriette’ in Leopoldsburg werd zaterdagmiddag rond 14 uur ingehuldigd. Daarbij werd ook de eerste deelwagen van Leopoldsburg onthuld.

1 reactie

 • Dirk Dufour

  2 jaar geleden
  En weer mooie bomen gesneuveld ....
 1. Zomer in Limburg! Jongeren vinden afkoeling in openluchtbad Kapermolen
  Hasselt

  Zomer in Limburg! Jongeren vinden afkoeling in openlucht­bad Kapermolen

  Het prachtige weer van dit weekend heeft gezorgd voor heel wat zomer- en waterpret in Limburg. Zo deden de zwembaden gouden zaken. Bij zwembad Kapermolen in Hasselt hebben ze allerminst spijt gehad van hun beslissing om op 1 mei al de deuren van het buitenzwembad te openen. Heel wat jonge gezinnen, jongeren en speelvogels zochten en vonden er verkoeling. Ook in LAGO Pelt was de zwemvijver nu al geopend en kwam er veel volk opdagen. Verder waren er ook heel wat terrasjesgangers in de Noord-Limburgse hotspot. Momenteel wordt er gewerkt aan de Paalse Plas en aan de Sahara in Lommel mag je niet meer zwemmen, maar de Limburgers hebben duidelijk frisse alternatieven gevonden.
 1. Burgemeester Marleen Kauffmann is getuige van zware crash met zeven voertuigen in Heppen: “Immense klap maakte meteen einde aan feestelijke Moederdag”
  Leopoldsburg

  Burgemees­ter Marleen Kauffmann is getuige van zware crash met zeven voertuigen in Heppen: “Immense klap maakte meteen einde aan feestelij­ke Moederdag”

  Zeven voertuigen zijn zondagvoormiddag bij een zware crash in het Limburgse Heppen (Leopoldsburg) betrokken geraakt. De wagens werden naar de kant van de weg gekatapulteerd, en een auto met twee inzittenden kwam op zijn flank terecht. Burgemeester Marleen Kauffmann zelf zag hoe de twee met zware verwondingen gekneld zaten op de oprit van haar familiebedrijf ‘Wijnhuis Masco’. “Ik bleef non-stop met ze praten om hen bij bewustzijn te houden”, getuigt ze.