Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Photo News

Wil jij graag op de kerstmarkt van Leopoldsburg staan? Schrijf je dan snel in als standhouder

LeopoldsburgKerstmis is nog best veraf, maar het is nooit te vroeg om te denken aan mooie kerstfilms, lekker eten en vooral gezellige kerstmarkten. Ook in Leopoldsburg vindt dit jaar opnieuw een traditionele kerstmarkt plaats.

  1. RESTOTIP. Croque ‘n Roll in Hasselt: “Geitenkaas, gerookt spek of met een arrabiata sausje: hier gaan we véél verder dan de gebruikelijke kaas en hesp”
    PREMIUM
    Hasselt

    RESTOTIP. Croque ‘n Roll in Hasselt: “Geitenkaas, gerookt spek of met een arrabiata sausje: hier gaan we véél verder dan de gebruike­lij­ke kaas en hesp”

    Zot van croques, maar mag het een keertje creatiever? Dan hebben de Hasselaren geluk, want zij kunnen sinds kort terecht in de nieuwe vestiging van Croque ‘n Roll op de Fruitmarkt. Zaakvoerder Brian Bollen (43) verrast zijn klanten daar met liefst 20 verschillende versies van de krokante boterham, telkens vernoemd naar bekende artiesten uit de muziekwereld. “Wordt het een hartige Mick Jagger of een smeuïge Lenny Kravitz met geitenkaas? You name it”, lacht Bollen. Wij proefden alvast met plezier.