Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Getty Images

Wijkwerking Boskant bestaat 20 jaar en viert dat met BBQ en kunstmarkt

LeopoldsburgDe jaarlijkse barbecue van Culturele Wijkwerking Boskant komt er weer aan op zaterdag 9 juli. Naar aanleiding van het 20-jarige bestaan van de organisatie wordt er dit jaar ook een kunstmarkt georganiseerd. 

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Kringloopwinkel Okazi maakt zich klaar voor 15de editie Pukkelpopwinkel: “Tegenwoordig komen sommige festivalgangers ál hun kampeerspullen bij ons kopen”
  Hasselt

  Kringloop­win­kel Okazi maakt zich klaar voor 15de editie Pukkelpop­win­kel: “Tegenwoor­dig komen sommige festival­gan­gers ál hun kampeer­spul­len bij ons kopen”

  Niet alleen op de wei van Pukkelpop is er deze week heel wat bedrijvigheid, ook naast het terrein wordt alles in gereedheid gebracht in laatste rechte lijn richting het festival. Kringloopwinkel Okazi in Hasselt bereidt voor de 15de keer een pop-up campingwinkel voor waar festivalgangers vanaf donderdag terechtkunnen.