De werken kaderen binnen het programma Mobiliteit Innovatief Aanpakken, kortweg MIA.  Hiermee wil verkeersminister Lydia Peeters (Open Vld) gekende verkeersonveilige punten aanpakken.
Volledig scherm
De werken kaderen binnen het programma Mobiliteit Innovatief Aanpakken, kortweg MIA. Hiermee wil verkeersminister Lydia Peeters (Open Vld) gekende verkeersonveilige punten aanpakken. © Tessa Kraan

Werken op Lommelsesteenweg moeten bereikbaarheid van woonpercelen bevorderen

LeopoldsburgVanaf maandag 22 augustus 2022 werkt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) aan de middenberm op de Lommelsesteenweg N746 in Leopoldsburg. De werken zullen een 2-tal weken duren.

  1. Limburgse Tiktokker Glen Van Ranst in de cel op verdenking van zedenfeiten: “Vorig jaar deelde hij nog maandverbanden uit aan kwetsbare vrouwen”
    Play
    Beringen

    Limburgse Tiktokker Glen Van Ranst in de cel op verdenking van zedenfei­ten: “Vorig jaar deelde hij nog maandver­ban­den uit aan kwetsbare vrouwen”

    Glen W., de Tiktokker Glen Van Ranst, zit in de cel op verdenking van zedenfeiten. Dat wordt bevestigd via bronnen in de gevangenis. De twintiger die al jaren de media opzoekt en sinds een tijd op Tiktok succes kent, wordt verdacht van zedenfeiten met vrouwen. Het parket is een onderzoek gestart. VTM NIEUWS spreekt met één van de slachtoffers. Volg de uitzending hier live.