Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AP

Vijftiger uit Leopoldsburg pikt minderjarige tieners op in Porsche en heeft vervolgens seks tegen betaling

LeopoldsburgEen 51-jarige man uit Leopoldsburg kwam in 2019 twee meisjes van 15 en 17 jaar ophalen met zijn Porsche bij hun internaat. Vervolgens had hij met hen seks tegen betaling in zijn woning. Dat gedrag levert hem nu een celstraf van 20 maanden en een boete van 16.000 euro op. 

 1. REPORTAGE. Op uitstap naar de Lommelse Aardbeien Drive-in, waar de wachttijden oplopen tot 3 uur: “Klanten uit Mechelen en Lier moeten wegsturen omdat het té druk werd”
  PREMIUM
  Lommel

  REPORTAGE. Op uitstap naar de Lommelse Aardbeien Drive-in, waar de wachttij­den oplopen tot 3 uur: “Klanten uit Mechelen en Lier moeten wegsturen omdat het té druk werd”

  Een bakje aardbeien of een heerlijke smoothie met het rode goud, het biedt troost in coronatijden. Maar wie een bezoekje plant aan de Aardbeien Drive-in in Lommel, trekt daar best wat tijd voor uit. Zo moesten klanten zaterdag tot wel drie (!) uur aanschuiven. “Wij komen helemaal vanuit Lier, meer dan 60 kilometer van hier, nadat we de drive-in op Facebook hadden zien voorbijkomen”, zegt een echtpaar. Op zoek naar het geheim van het Limburgse barakje.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”