De affiche met Shara Nijs.
Volledig scherm
De affiche met Shara Nijs. © VSV

Shara Nijs (33) uit Leopoldsburg kleurt wegaffiches als heldin van de post: “Ook voor ons zijn het hectische tijden”

Vanaf vandaag is het best mogelijk dat u aan de kant van de weg een lokale schoonheid ziet pronken. De 33-jarige Shara Nijs uit Leopoldsburg is immers één van de vijf gezichten van een nieuwe actie van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV), die met 315 affiches aandacht wil geven aan de helden van de coronacrisis. Als teamleader bij Bpost in Lommel werkt ze door in deze hectische tijden: “Gelukkig krijgen onze postbodes heel wat tekeningen van de mensen”, blijft ze positief.

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Vernieuwing van fietstunnel aan Ringlaan gaat van start
  Lommel

  Vernieu­wing van fietstun­nel aan Ringlaan gaat van start

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt vanaf woensdag 17 augustus 2022 aan een grondige vernieuwing van de fietstunnel aan de Ringlaan N71 in Lommel. “De fietstunnel, die met street art opgefleurd wordt, krijgt nu ook een nieuwe asfaltlaag en een aangepast afwateringssysteem waardoor de veiligheid en het rijcomfort voor fietsers erop vooruitgaan”, zegt Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld).
 1. Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Limburg

  Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: op deze 7 plaatsen in Limburg geniet je van een fris drankje tijdens deze hitte.