Marleen Kauffman (links) en Wouter Beke (rechts) met zorgkoppel Jordy en Anouk
Volledig scherm
Marleen Kauffman (links) en Wouter Beke (rechts) met zorgkoppel Jordy en Anouk © Birger Vandael

Ondertussen in Leopoldsburg: Wouter Beke maakt eerst publieke verschijning bij terugkeer als burgemeester

LeopoldsburgMaandag in de vooravond vond in Leopoldsburg het officiële openingsfeest van VillaVip Leopoldsburg plaats. Burgemeester Wouter Beke (CD&V) was er voor het eerst terug in zijn vertrouwde rol te zien. “Laat ons zeggen dat ik me deze week niet zal vervelen”, vertelde hij.

  1. INTERVIEW. ‘Topmakelaar’ Anneke Winkelmolen (39): “Dat vastgoedmakelaars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”
    PREMIUM
    Hasselt/Alken

    INTERVIEW. ‘Topmake­laar’ Anneke Winkelmo­len (39): “Dat vastgoedma­ke­laars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”

    ‘Ik zie mijn panden als mijn kindjes’. Met die bijzondere metafoor opende de Hasseltse Anneke Winkelmolen (39) mee het nieuwe programma ‘Topmakelaars’ op Play4, waarin Vlaanderen kennis maakt met de vrolijke vastgoedmakelaar en medezaakvoerder van ERA Nobis. Een stevige job, die ze al zes jaar uitvoert op haar eigen kantoor in Alken, op de baan én als moeder van een tweeling. “Zelfs op mijn achttiende wist ik totaal niet wat ik wilde worden. Intussen heb ik mijn plaats gevonden.”